Back to School drink 2.0

Het schooljaar zit er alweer bijna op, niet te geloven!

We mogen al een beetje dromen over de zomervakantie maar zijn als school en ouderraad ook alweer bezig met voorbereidingen voor het volgende schooljaar.
Jullie krijgen binnenkort de laatste berichtjes voor de zomervakantie waarin ook de open klas avond genoemd zal worden.

We willen jullie alvast laten weten dat we dan als ouderraad weer een back-to-school-drink zullen organiseren die voor zowel leerlingen als ouders toegankelijk is. En eventuele broers/zussen/broertjes/zusjes die mee komen, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Daarnaast willen we een warme oproep doen aan ouders: Wie heeft er zin om zich aan te sluiten bij onze ouderraad? 
Om de werking van onze ouderraad te kunnen voortzetten zijn we op zoek naar een 4-5 nieuwe leden. 
Alle opbrengsten van de activiteiten die we doen, gaan naar school en worden ingezet voor het welzijn en plezier van de leerlingen.
Door de jaren heen begint onze groep echter te klein te worden om alle activiteiten te blijven voorzien (denk bijvoorbeeld aan 1 september bijeenkomst ouders- film kleuters- reaminatie voor 5e/6e leerjaar- lessen over dode hoek in verkeer- kienavond- eetdag- fietsexamen- hulp op winterfair/ schoolfeest en kleuterdiploma – afscheidsfeestje 6e leerjaar etc)
Als lid van de ouderraad hoef je zeker niet deel te nemen aan alle vergaderingen/activiteiten. We verdelen dit onder de groep die er is. Indien je interesse zou hebben om aan te sluiten of een keer mee te volgen om te zien of het wat voor je is, geef dan een seintje aan een van de ouderraadsleden of via antwoord op dit berichtje.

Groetjes en voor iedereen een heel fijne zomervakantie gewenst!

De ouderraad